Ostadigt.

Väldigt skiftande väder just nu. En dag stekhet sol och nästa igenmulet med regnskurar och då blir det som i en bastu när regnet ångar från den varma cementbeläggningen på gatorna. Efter det kommer flugorna och dom är otroligt kläggiga och snabba som tusan. Inte som i Sverige där dom sitter still när man slår dom utan här flyger dom så fort något rör sig.

Igår var vi och betalade fordonsskatten och försäkring på motorbiken så nu går den ett år till och jag blev lite förvånad att det gick så snabbt och enkelt. In, betalade försäkringen på 320 THB och sedan till luckan för skatten, 100 THB och ut på under 10 minuter. Fantastiskt att något kan gå så smidigt i detta landet där dom älskar att krångla till det men dom gillar sina stämplar. Det ska stämplas ta mig tusan överallt så jag var glad att jag inte fick en i pannan.

Motorbiken är i alla fall helt Ok nu. Skattad, försäkrad, servad med oljebyte i både motor och växellåda, luftfilter och tändstift och det känns riktigt gött. Ska bara byta det gamla skattemärket mot det nya…

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *