Äntligen ”hemma”.

Allt gick som vanligt bra med resan. Från Singapore till Samui var vi bara 10 pers.

Efter 2 dagar var det punka på bakdäcket och innan vi ens varit här 1 vecka så pajade den nyaste datorn och utan garanti var det bara att ta ur minnena och hårddisken och slänga resten. Sedan hade jag sådan tur att jag visste en snubbe som ska komma hit om en vecka och han ska ta med sig en ny. Dom som finns att köpa här har engelskt/thai tangentbord och ett sådant vill jag inte ha.

Sedan så vek sig metallröret mellan stolen och foten på min fåtölj så jag höll på att stå på näsan. Demontering av stolen och iväg till en snubbe som svetsade ihop det igen.

Idag märkte vi att vattenröret från väggen till handfatet läckte vatten. Vid byte av rör gick röranslutningen till kranen av så fick byta kranen med.

Sedan har det inte regnat här på länge så sjön där vattnet tas ifrån är tom så det gäller att spara på det lilla som finns men nu har det regnat en del men inte på långa vägar det som behövs. Ösregn i minst 2 veckor skulle behövas nu när det är regnsäsong.

Med andra ord har lugnet inte riktigt infunnit sig här än och något besök till stranden är nog inte att tänka på på några veckor men vi har ju tiden på oss.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *