Snart dags…

Sista jobb innan avresan är att färdigställa panelen på den lilla gaveln.

20160921_153609

Ska bli så skönt att inte ha några större jobb att göra vid hemkomsten till våren.

Sedan har dom ändrat visumreglerna till Thailand. Det vi använt oss av i alla år, att åka till konulatet i Götegorg gäller inte längre. Nu måste vi antingen ta oss till ambassaden i Stockholm eller som vi gjort, anlita ett företag som gör det åt oss för 400:-/st. men då sparar vi en resa + en hotellnatt i hufvudstaden. Enda fördelen med detta är att vi även slipper besöka Immigration på Samui 2 gånger och betala 7 600 THB för dom 2 x 30 extra dagar eftersom det nya visat ger oss 2 x 90 dagar i stället för 2 x 60. Vi måste ändå ut ur landet efter dom första 90 så det blir ett besök i Malaysia i alla fall och eftersom vi sumpade lite när vi bokade flygbiljetterna så måste vi stanna där i 4 dagar så vi inte får overstay stämplat i passet igen. Får väl återkomma med detta vid ett senare tillfälle.

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *